Iets Lecqers logo

Iets Lecqers

Ja, je moet in de Kromstraat zijn voor Iets Lecqers! Een ijssalon, chocolaterie en koffiebar in één. Wat dacht je van… Een heerlijcqe ijskoffie met slagroom en caramelsaus, een verse ijstaart, een doosje vol handgemaakte bonbons met een leucqe verpakking of een zelf samengestelde ijsje met keuze uit 24 verschillende smaken? Precies, eigenlijk gewoon té veel lecqere dingen. Kom gezellig eens langs!

Iets Lecqers ijssalon
Iets Lecqers bonbons
Iets Lecqers ijs
Iets Lecqers vers ijs

Vers ijs!

Aan de voorzijde van de winkel vind je tijdens het voorjaar en in de zomermaanden de rijkelijk gevulde ijsvitrine met 24 verrucqelijke ijssmaken. Altijd vers gedraaid ijs, een ruime keuze in zowel sorbet- als roomijssmaken.

Onze ijsmakers Kennis van IJs gebruiken enkel natuurlijke ingredienten, biologische melk en variëren verrassend in het aanbod. Iedere dag een verrassing in de vitrine!

Iets Lecqers ijstaarten

Ijstaarten

Wist je dat onze meesterlijke ijstaarten het hele jaar door zijn te bestellen? Dat betekent dat je dus echt het héle jaar kan genieten van ons verse ijs.

De ijstaarten zijn geschikt voor 10 tot 12 personen. Om er zeker van te zijn dat we de ijstaart voor jouw feestje of etentje kunnen verzorgen, is het raadzaam om tijdig te bestellen.

Koffie met iets lecqers!

De Nespresso Aguila heeft een prominente plek in onze winkel. Werkelijk een pareltje onder de koffiemachines die enkel uitmuntend presteert! Ga jij voor de allerlecqerste cappuccino, een latte macchiato met melkschuim waar je het kopje bij aflikt, een intense espresso doppio of een ristretto die een ware coffee-kick geeft? De keus is aan jou!

Sinds de coronapandemie hebben we geen zitmogelijkheden meer in onze winkel zelf, maar wel nog altijd de bankjes aan de voorzijde waar we nog steeds de lecqerste koffie aan onze klanten mogen serveren.

Chocolaterie

Het hele jaar door bieden we een ruim assortiment aan handgemaakte bonbons aan. Niet zomaar de eerste de beste pralines, maar échte kunstwerkjes, een lust voor het oog, stuk voor stuk met aandacht, passie en liefde voor het vak en product gemaakt door echte chocolatiers.

Daarnaast bieden we onze seizoenschocolade aan: verschillende thema’s, met uiteraard dezelfde hoge kwaliteit chocolade. Valentijn, Pasen, Moederdag, Herfst, Sinterklaas en Kerst om de belangrijkste even te noemen. Je zorgvuldig geselecteerde doosje bonbons wordt met de grootste aandacht verpakt tot iets leucqs. Met zo’n lecqer kadootje zien ze je ongetwijfeld heel graag binnenkomen…

Meer informatie?

Wil je meer weten over de producten bij Iets Lecqers? Of ben je eventueel geïnteresseerd in het samenstellen van een relatiegeschenk? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee.