De ijssalon

Vers ijs!

Aan de voorzijde van de winkel vind je tijdens het voorjaar en in de zomermaanden de rijkelijk gevulde ijsvitrine met 24 verrucqelijke ijssmaken. Altijd vers gedraaid ijs, een ruime keuze in zowel sorbet- als roomijs-smaken. Onze ijsmakers gebruiken enkel natuurlijke ingrediënten, biologische melk en variëren verrassend in het aanbod. Iedere dage een verrassing in de vitrine!

Onze ijskoffie moet je ook beslist eens proberen. We zijn er trots op dat liefhebbers van heinde en verre onze ijssalon weten te vinden.

Iets Lecqers ijsvitrine
Iets Lecqers ijssalon
ijstaart

Het hele jaar door!

In de wintermaanden (vanaf medio oktober) maakt de ijsvitrine plaats om andere lecqere dingen te kunnen aanbieden… Zo kunnen we bijvoorbeeld onze chocolaterie uitbreiden met seizoenschocolade. Ons lecqere ijs blijft daarentegen wél beschikbaar, in halve literverpakkingen of in de vorm van feestelijke ijstaarten.

Onze feestelijke ijstaarten zijn het hele jaar door te bestellen. De taarten zijn geschikt voor 10 tot 12 personen. Er is natuurlijk voorraad aanwezig, maar om er zeker van te zijn  dat we de ijstaart voor jouw feestje of etentje kunnen verzorgen, is het raadzaam om tijdig te bestellen!