De ijssalon

Vers ijs!

Aan de voorzijde van de winkel vind je tijdens het voorjaar en in de zomermaanden de rijkelijk gevulde ijsvitrine met 24 verrucqelijke ijssmaken. Altijd vers gedraaid ijs, een ruime keuze in zowel sorbet- als roomijs-smaken. Onze ijsmakers Kennis van Ijs gebruiken enkel natuurlijke ingrediënten, biologische melk en variëren verrassend in het aanbod. Iedere dag een verrassing in de vitrine!

Onze ijskoffie moet je ook beslist eens proberen. Met een topping van verse slagroom, caramelsaus en nootjes maak je beleving helemaal compleet.

We zijn er trots op dat liefhebbers van heinde en verre onze ijssalon weten te vinden.

Lecqers Limited
Ijs bereiding
ijstaart

Het hele jaar door!

In de wintermaanden (vanaf medio oktober) maakt de ijsvitrine plaats om andere lecqere dingen te kunnen aanbieden… Zo kunnen we bijvoorbeeld onze chocolaterie uitbreiden met seizoenschocolade. Ons lecqere ijs blijft daarentegen wél beschikbaar, in halve literverpakkingen of in de vorm van meesterlijke ijstaarten.

Onze meesterlijke ijstaarten zijn het hele jaar door te bestellen. De taarten zijn geschikt voor 10 tot 12 personen. Om er zeker van te zijn dat we de ijstaart voor jouw feestje of etentje kunnen verzorgen, is het raadzaam om tijdig te bestellen!