Relatiegeschenken

Een relatiegeschenk op maat

Of het nu een Pasen, Kerst, een verjaardag of Secretaressedag is. Voor elke gelegenheid maken wij passende relatiegeschenken. Een kado of pakket waar jij je relaties, medewerkers en/of klanten mee gaat verrassen, daar wordt aandacht aan besteed! Onze feestelijke, luxe en altijd tot in de puntjes verzorgde kadoverpakkingen en -pakketten worden door onze klanten uitzonderlijk gewaardeerd. Dat weten we door de enthousiaste reacties die we ieder jaar weer van zowel de gevers als de ontvangers terugkrijgen. Daar zijn we trots op!

Kadoverpakking relatiegeschenk
Kadoverpakking
Relatiegeschenken
Iets Leucqs en Iets Lecqers

Heb je al enig idee hoe jij je relatiegeschenk wil samenstellen? Of mogen we je misschien nog meer suggesties aan de hand doen? Je bent van harte welkom in onze winkel om de mogelijkheden te bespreken. Loop gerust even binnen, bel voor het maken van een afspraak of neem vast een kijkje op Facebook of Instagram. Wij nemen graag de tijd om onze mogelijkheden, in een persoonlijk gesprek, af te stemmen op jouw wensen. Natuurlijk onder het genot van een lecqere kop koffie!

Bekijk de brochure

Om je alvast wat suggesties aan de hand te doen voor de keuze van je relatie- en personeelsgeschenken, hebben we een brochure samengesteld. Deze brochure geeft inzicht in onze merken en mogelijkheden, maar schroom niet om jouw ideeën met ons te delen. Voor Iets Leucqs & Iets Lecqers is niets te gek.

Inspiratie relatiegeschenken

Bij Iets Leucqs & Iets Lecqers maken we tijd voor zowel het vinden van een passend geschenk als de bijbehorende feestelijke verpakking! Maatwerk, omdat het ‘m uiteindelijk toch in de Nuances zit. Voordat we heel graag kennis met je maken in onze winkel, je de mogelijkheden laten zien, willen we je alvast wat inspiratie geven wat betreft onze kado’s & pakketten. Pakketten waarmee we al heel veel mensen hebben mogen verrassen. Een origineel alternatief voor het traditionele kadopakket… Iets Leucqs & Iets Lecqers dus!