Logo Iets Leucqs

Iets Leucqs

Iets Leucqs is in 2018 ontstaan vanuit de in 2010 opgerichte, kleinere kadowinkel Nuances. Inmiddels is Iets Leucqs & Iets Lecqers uitgegroeid tot een prachtige winkel van 180 m2 in de Living and Giving branche. Gerenommeerde merken maken de collectie van Iets Leucqs tot een aantrekkelijke mix van woonaccessoires, sieraden, tassen, huisparfums, borrelplanken en verzorgingsproducten.

Onze inpakservice is alom bekend. Jouw met zorg uitgezochte kado krijgt de verpakking die het verdient. Inpakken is (g)een kunst voor ons! Het zit ‘m wat ons betreft immers nog steeds in de Nuances.

Maison Berger
Loffs
Personeel Iets leucqs Iets Lecqers
Locatie Iets Leucqs

Iets Leucqs & Iets Lecqers
is gevestigd op Kromstraat 20B in Veldhoven.

Locatie Iets Leucqs

Iets Leucqs & Iets Lecqers is geopend van dinsdag t/m zaterdag. Bekijk hier de actuele openingstijden.

Locatie Iets Leucqs

Bij Iets Leucqs & Iets Lecqers besteden we écht aandacht aan de verpakking van jouw kado!

Onze merken

Bij Iets Leucqs hebben we een aantal vaste merken in de winkel, gecombineerd met allerlei wisselende items die we vinden op beurzen, the socials, via relaties of vanuit andere aanbevelingen. Hoe leucq is het dat merken ons zelf inmiddels weten te benaderen!? Kortom, onze merken maken een regelmatig bezoekje aan onze winkel de moeite waard. Het is heerlijk om het assortiment verassend en aansprekend te houden.

Het zit ‘m wat ons betreft immers nog steeds in de Nuances.

Bowls and dishes
Maison Berger
Zusss logo
wellmark
Broste
thegiftlabel
riverstones
Lampe Berger
notes
loulou
Loffs logo
livntaste
home society
black bianco logo
100leuk
Loffs logo
livntaste
home society
black bianco logo
100leuk
Loffs logo
livntaste
home society
black bianco logo
100leuk

Inspiratie

Onze winkel is gelegen middenin de gezellige Kromstraat. In het oude centrum van Veldhoven-dorp maken een mix van authentieke winkels en een ruime keuze aan horeca-gelegenheden de Kromstraat tot een heus verblijfsgebied. Loop gerust eens bij ons binnen. Gewoon zomaar, om te neuzen, om te zien hoeveel leucqe nieuwe dingen we weer binnen hebben gekregen of gewoon om wat inspiratie op te doen. Ook dát vinden wij leucq! Onze deuren staan altijd wagenwijd voor je open.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de producten bij Iets Leucqs? Of ben je eventueel geïnteresseerd in het samenstellen van een relatiegeschenk? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee.