Nu afstand om elkaar straks weer écht te omarmen!

16 maart, een intelligente lockdown.

Blijf waar mogelijk thuis, flatten the curve, anderhalve meter afstand en ‘het nieuwe ‘normaal’ . Hoe ga je daar als winkelier in hemelsnaam mee om? De winkels mochten open blijven, maar anderzijds voelden we ons bijna bezwaard om die deuren daadwerkelijk open te laten. De onvermijdelijke schade aan onze winkel probeerden we zo goed en slecht als mogelijk te beperken.

Inmiddels zijn we 6 weken verder, we houden ons uiteraard aan alle voorschriften en willen kosten wat kost zorgen dat we veilig en verantwoord bezig zijn. Omwille van onze klanten, onze medewerkers en onszelf. Ons grootste goed, gezondheid. Daar is het uiteindelijk om te doen! 100%

Het nieuwe normaal vraagt om slim winkelen. Bewust winkelen. Vanaf 1 mei gaan wij onze oorspronkelijke openingstijden weer hanteren! Om zo ‘normaal’ mogelijk weer verder te gaan. Ook al voelt het soms nog een beetje gek,  realiseren we ons dat we móeten blijven volhouden samen, we merken ook dat we állemaal het besef hebben dat we verder moeten, zowel consument als ondernemer. Zit in onze nuchtere, Hollandse aard ook! Trots op de Nederlanders, die georganiseerd, gestructureerd en met verantwoordelijkheidsbesef sámen die maatschappij door de crisis dragen. Neemt niet weg dat we iedere dag nog steeds dat applaus willen geven aan ál die kanjers in de vitale beroepen. Diepe buiging! Wij beloven ons beroep van winkelier een dusdanige invulling te geven dat jullie je werk niet voor niets doen! Dat we op enig moment weer terug kunnen naar het ‘oude’ normaal. Nu afstand om straks elkaar weer écht te omarmen!

Mandy snijders